how to write an essay in korean free essay writer how to write address in english canada
how to write an essay elementary level www.paperhelp.nyc how to write a summary middle school pdf

Her prøver vi å samle all relevant info for ansatte på ungmetro.

Melding fra UKE om enderinger på WIFI:

OK-gjest og Ok-gjest-langtid skal oppgraderes – den 24 november

Denne endringen gjelder alle lokasjoner i Oslo kommune som per i dag har «ok-gjest», «ok-gjest-langtid» på sine aksesspunkter. SSID-ene «ok-gjest», «ok-gjest-langtid» skal skrus av og erstattes av den nye gjeste SSID-en «oslo-guest». Etter endring vil kun det nye gjestenettet være tilgjengelig på kommunens lokasjoner.

Den nye gjestenett løsningen vil huske brukerne sin pålogging i 365 dager. Om brukeren har vært på gjestenettet de siste tre dagene vil en bli automatisk pålogget gjestenettet på samme måte som ok-gjest-langtid. Om en ikke har benyttet gjestenettet i løpet av en lengre periode vil en få opp captive portalen som vil ønske brukeren velkommen tilbake. I begynnelsen vil løsningen kun støtte sms pålogging. I fremtiden vil det komme støtte for kode for arrangementer og lignende.


Hvordan signere digital kontrakt:

Åpne mailen, trykk på view document, trykk «sign», «create signature», skriv signaturen med finger på skjermen, trykk «save as default», trykk «sign» igjen, trykk på signaturen din, trykk så der du vil lime den inn, juster størrelsen og plassering og trykk til slutt «finalized».

Se video her —————–>