Vi arrangerer årlig en gratis vinterferietur. Det samme gjelder i år! Juniorklubben (5.-7. klasse) skal ha med seg 16 barn til Hafjell den 25.02.-28.02. Påmelding garanterer derfor ikke deltagelse og vi vil plukke ut de som bruker klubben mest, og de eldste i første rekke.

Vi ønsker at alle skal stå på slalåm, men vil også tilby andre uteaktiviteter på dagtid. På kvelden blir det brettspill, film, quiz og avslapping.

Vi har leid en stor hytte for å ivareta Corona-reglene. Hytten er på 400kvm og det vil være forskjellige soverom med 2 og 2 barn per rom, hvor gutter og jenter er fordelt hver for seg. Hytta ligger helt inntil bakken, og nært hotellet. Vi kan bokstavelig talt stå på ski fra inngangsdøren ned i bakken!

Det vil alltid være voksne tilgjengelig i løpet av døgnet. Det blir 3/4 måltider hver dag og litt kos på kveldene. Leie av skiutstyr betaler UngMetro, men om du har utstyr selv setter vi pris på om dere sier ifra.

Det vil bli presisert regler med nulltoleranse på forhånd av turen. Om barna bryter med disse kan det forekomme hjemsending.

Barnene må ha med: Ikke sovepose, votter, ullundertøy, lue, innesko/slippers, nok skift, inneklær, soveklær, tykke sokker, ullundertøy, yttertøy for vinter. Dersom dere ikke har alt dette, gi lyd også kan barnet ditt låne det av UngMetro.

Det vil bli utsendt mer info om oppmøte og generelt om turen etter påmelding. Den foreløpige planen er avreise med buss fra UngMetro kl. 13.45 den 25.02 og er tilbake på UngMetro kl.13.30 den 28.02.

Kontaktperson Gaute Noem tlf: 94870495

Mvh. Gaute og oss på UngMetro

«Midt i smørøyet» er ikke bare en gammel ungdomsTV-serie på NRK, men også beskrivelsen av beliggenheten til hytta vil skal til i Vinterferien.