Grunnet flere aktiviteter i helgene og stor pågang på utleie har vi måttet endre vilkårene for å låne huset til arrangementer. Det blir framover kun mulig å låne lokalet for medlemmer på klubben, dvs. for barn som har registrert seg på en av fritidsklubbene på ungmetro og går i 5-10 trinn. Et annet kriteria er at man inviterer hele klassen, evt. alle guttene eller alle jentene. Det er kun mulig å låne lokalet på lørdager og søndager når lokalet er ledig.

Ønsker du å låne lokalet til dette formålet kan du sende en mail med forespørsel til post@ungmetro.no, evt. ta kontakt gjennom skjemaet nederst på denne siden. Vi svarer deg så fort vi har fått sjekket datoen.

Når man har avtalt å låne lokalet får man en bekreftelse fra oss. Man tar deretter kontakt med oss i begynnelsen av uka man skal låne lokalet og avtaler å kommer innom på dagtid for å få nøkler, brannrunde, info og skrive kontrakt. Man betaler også et depositum på 500 kr i kontanter når man kommer innom.

Nøkler må leveres på klubben innen onsdag uka etter at man har lånt lokalet. Om alt er i orden får man tilbake depositumet.