GRUNNET SMITTEVERN ER DET I DENNE PERIODEN BEGRENSNINGER PÅ HVOR MANGE SOM KAN VÆRE PÅ HUSET SAMTIDIG. DET ER SATT EN GRENSE PÅ 20 PERSONER. I TILLEGG SKAL GJELDENDE SMITTEVERNREGLER FØLGES.

ALLE KONTAKTFLATER SKAL VASKES/ DESINFISERES FØR OG ETTER BRUK VED UTLÅN AV HUSET. DET SKAL FØRES LISTER OVER ALLE SOM HAR VÆRT HER MED NAVN OG TELEFONNUMMER SOM SKAL SENDES TIL POST@UNGMETRO.NO ETTER ARRANGEMENTET.

OM NOEN SOM HAR VÆRT PÅ HUSET FÅR PÅVIST SMITTE SKAL KLUBBEN ORIENTERES SPORENSTREKS.

Grunnet flere aktiviteter i helgene og stor pågang på utleie har vi måttet endre vilkårene for å låne huset til arrangementer. Det blir framover kun mulig å låne lokalet for medlemmer på klubben, dvs. for barn som har registrert seg på en av fritidsklubbene på ungmetro og går i 5-10 trinn. Et annet kriteria er at man inviterer hele klassen, evt. alle guttene eller alle jentene. Det er kun mulig å låne lokalet på lørdager og søndager når lokalet er ledig. Det er kun foresatte som kan avtale lån av huset og det må være nok voksne personer til stede til at man har dekning i alle rom som benyttes.

Ønsker du å låne lokalet til dette formålet kan du sende en mail med forespørsel til post@ungmetro.no, evt. ta kontakt gjennom skjemaet nederst på denne siden. Vi svarer deg så fort vi har fått sjekket datoen.

Når man har avtalt å låne lokalet får man en bekreftelse fra oss. Man tar deretter kontakt med oss i begynnelsen av uka man skal låne lokalet og avtaler å kommer innom på dagtid for å få nøkler, brannrunde, info og skrive kontrakt. Man betaler også et depositum på 500 kr i kontanter når man kommer innom.

Nøkler må leveres på klubben innen onsdag uka etter at man har lånt lokalet. Om alt er i orden får man tilbake depositumet.

[do_widget id=vscf-widget-2]