Det er mulig å leie/ låne ung metro til bursdagsfester og lignende for barn og ungdommer som bor i bydel Sagene. Det er gratis å låne huset for barn og ungdom som er medlemmer på fritidsklubbene på ungmetro når de invitere hele klassen, evt. alle guttene/ jentene. I dette tilfelle betaler man kun et depositum på 500 kr som man får tilbake når man leverer nøkkelen (om alt er i orden). For andre lånetakere koster det 500 kr å leie huset. Det er kun mulig å leie/ låne lokalet på lørdager og søndager når lokalet er ledig. Det er kun foresatte som kan avtale lån av huset og det må være nok voksne personer til stede til at man har dekning i alle rom som benyttes. Alkohol er ikke tillatt på huset under noen omstendighet.

Ønsker du å låne lokalet til dette formålet kan du sende en mail med forespørsel til post@ungmetro.no, evt. ta kontakt gjennom skjemaet nederst på denne siden. Vi svarer deg så fort vi har fått sjekket datoen.

Når man har avtalt å låne lokalet får man en bekreftelse fra oss. Man tar deretter kontakt med oss i begynnelsen av uka man skal låne lokalet og avtaler å kommer innom på dagtid for å få nøkler, brannrunde, info og skrive kontrakt. Man betaler også et depositum på 500 kr i kontanter når man kommer innom.

Nøkler må leveres på klubben innen onsdag uka etter at man har lånt lokalet. Om alt er i orden får man tilbake depositumet.

[do_widget id=vscf-widget-2]